Cuma , 19 Nisan 2024
Son Dakika Haberler

IRAKIN NAMUSU VE İBADİNİN NAMUSSUZLUĞU

Irak’ın işgal edilmemiş, ırz ve namusuna geçilmemiş bir karış toprağı kalmamıştır.Türkiye’nin iki askeri üssü için tarihi mirasımız olan Kuzey ırak topraklarında oluşunu Amerikan uşağı Irak Başbakanı İbadi;” Türkiye topraklarımızı işgal ediyor” diye feveran ediyor ve bizi dünyaya şikâyet ediyor. İbadi’nin bu tavrı herkesin kendisine tecavüz etmesine müsaade eden bir fahişenin ”namusuma el sürdürmem” diye hava atmasına benziyor.
Amerika ve yandaşları Irak’ı işgal edip milyonlarca masum insanı öldürürken, ırak halkının ırz ve namuslarına tecavüz ederken, ırak topraklarını kan gölüne çevirirken neredeydin ey şerefsiz? Irak ve namus yeni mi aklına geldi ey uyuz Amerikan uşağı?
Ebu Garipte işkenceden öldürülen, ırz ve namuslarına tecavüz edilen Iraklı kadınların, çocukların çığlıklarını duymayan karaktersizlerin namus ve şeref kelimeleri şimdi mi akıllarına geldi?
Amerikan askerleri Irak’ı işgal edip Bağdada girerken onlara çiçek veren, sevinçten deli olup onları alkışlayan Iraklı şahsiyetsizler Amerika, İngiliz ve 52 ülkenin 35 bin askeri Irakta iken onlar işgalci olmuyor da sadece bizim askerlerimiz mi işgalci oluyor?
Haa, bu istilacıları İbadi davet etmiş…Amerika Irak’ı işgal ederken Saddam mı onlar davet etmişti?
Bizim askerlerimiz Amerikalı, İngiliz, Fransız vs. yabancı askerler gibi bulundukları yerlerde yerli halkın ırz ve namusuna tecavüz etmedikleri için mi işgalci ? Ulan şerefsiz! Baştanbaşa Irak’ın ırzına geçmişler sen hala ”elletmem” diyen, havasından yanına varılmayan fahişe rollerini oynamayı bırak, Amerikalı şerefsizlere köpeklik yapmayı bırak Müslüman Irak halkının çıkarlarına ve menfaatine bak! Onların gönlü ABD’nin yanında mı, Türkiye’nin yanında mı sen ona bak!
PKK, Amerika ve 52 batılı yandaşı, İran ve İran taraftarları da dâhil Irak’ın ırzına geçmeyen kimse kalmadı. Irak’ı parçalayıp delik deşik ettiren, her tarafını eleğe çevirten senin gibi alçaklardır.
Kuzey Irak bizim kardeşlerimizin yurdudur. Kardeşlerimizin yurdu bizim de yurdumuz, onların namusu bizim de namusumuz sayılır.
Biz Amerikalılar gibi işgalci olarak değil Iraklılar kardeşlerimiz olduğu için oradayız. Onlar emniyet ve huzur içinde oluncaya dek orada olmaya, orada kalmaya devam edeceğiz.
Bu senin de senin gibilerin de kulağına küpe olsun!
Benden hatırlatması…

Arif Altunbaş *

Tüm Yazıları →

Ayrıca Bakınız

Bir Seçim Fırtınası ardından…

Arif Altunbaş Milli Görüş Hareketi, AK Partiyi doğuran ocaktır. Bu Partiyi kuranların kahir ekseriyetinin geldiği …

DERGİDEKİ DİĞER YAZILAR



Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir